Ruime woning met loods en stallen op ca. 7.340 m² te Stekene

Ruime woning met loods en stallen op ca. 7.340 m² te Stekene

9190 Stekene, België

Ruime woning met loods en stallen op ca. 7.340 m² te Stekene

9190 Stekene, België
Bedrooms: 6
Bathrooms: 2
Property Size: 35,830 m²
Primary living accommodation
Tack room
Ruime woning met loods en stallen op ca. 7.340 m² te Stekene met optie om 2,8ha aanpalend weiland bij te kopen

ALLE INFO

Deze multifunctionele eigendom is gelegen te Stekene, makkelijk bereikbaar via de E34 (Antwerpen-Knokke) en vormt dus een ideale uitvalsbasis naar een aantal Vlaamse steden.

De eigendom bestaat uit een ruime villa met een naastgelegen tuin en vijver, een ruime loods met opslag en aparte ruimte voor stallen, en achtergelegen weide. De eigendom geniet van een zeer rustige, groene omgeving.

De eigendom bestaat uit een ruime villa met een naastgelegen tuin en vijver, een ruime loods met een gedeelte stalling en achtergelegen weide en geniet van een zeer rustige, groene omgeving

De woning bevat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire, die ons toegang geeft tot de centrale gang waardoor we links de bureauruimte en de zijingang bereiken. Verder is er een gastentoilet, een linnenkamer en een koele berging. Vervolgens bereiken we de ruime woonkamer met eetplaats, zithoek en open keuken met ontbijthoek. Via het schuifraam in de woonkamer bereiken we het zuidgericht terras van 100m² met vijver. Er zijn verschillende ingemaakte kasten voorzien op het gelijkvloers. De eerste verdieping herbergt 6 slaapkamers, een badkamer met bubbelbad, een apart toilet, een tweede badkamer met dubbele lavabo en douche en een technische ruimte. De benedenverdieping en beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. Er is ook een kelder aanwezig.

Het magazijn van 557m2 is volledig geïsoleerd en voorzien van een automatisch sectionaalpoort. In een apart gedeelte achteraan de loods is plaats voor een 10-tal paardenboxen en dit geeft rechtstreeks toegang tot de weides.

De weides bevinden zich rond de gebouwen. 

De mogelijkheid bestaat om ca. 2,8ha weide aanpalend bij te kopen.

Unieke eigendom in het Waasland voor de echte natuur- en dierenliefhebbers onder U!

Share:

ID: 5771
Published: February 7, 2022
Views: 372

Send Message

Send a message
© 2022 Equivox.be - part of BVDW BV - design by Brandingpro.be. All rights reserved.