Hippisch complex te Massenhoven te koop

Massenhoven, 2240 Zandhoven, Belgium

Hippisch complex te Massenhoven te koop

Massenhoven, 2240 Zandhoven, Belgium
Bedrooms: 3
Bathrooms: 1
Property Size: 32,998 m²
Indoor arena
Outdoor arena
Primary living accommodation
Secondary living accommodation
Tack room
Walker
Washing place
Dynamische ondernemer gezocht: Hippisch complex met 2 binnenpistes, buitenpiste en vooraan groot perceel bouwgrond op ca. 3,2ha te Massenhoven

Dit hippisch complex op 3,2ha, gekend van nationale wedstrijden en trainingsessies,  geniet van een zeer goede bereikbaarheid, gezien het gelegen is aan de afrit Massenhoven van de E313 Antwerpen-Luik.

De eigendom bevat een woning en hippisch complex dat bestaat uit twee grote gebouwen, een aantal buitenstallen, een buitenpiste en weide.

Het eeste gebouw beschikt over een eb- en vloed binnenpiste (30m x 80m) op geopad, een jurytoren, 55 stallen, 2 poets-/wasplaatsen, een ruime kantine met industriële keuken en op de eerste verdieping een ontvangst-/ kantoorruimte en verblijf voor personeel met 4 slaapkamers, badkamer en keuken. Vanuit de kantine heeft men zicht op de binnenpiste. De afmetingen van deze binnenpiste zijn uniek te noemen, namelijk 30m x 80m, wat toelaat om wedstrijden te geven. Aanpalend aan dit gebouw vinden we een overkapping voor opslag van hooi en stro.

Share:

ID: 5813
Published: March 28, 2022
Views: 239

Send Message

Send a message
© 2022 Equivox.be - part of BVDW BV - design by Brandingpro.be. All rights reserved.