Equestrian estate for sale in Grimbergen

Grimbergen, Belgium

Equestrian estate for sale in Grimbergen

Grimbergen, Belgium
Bedrooms: 5
Bathrooms: 1
Forest
Indoor arena
Charmante woning met stallen en binnenpiste op ca. 55 are te Grimbergen met optioneel weide bij te huren

 

Deze eigendom is gelegen in een zeer groene omgeving te Grimbergen, vlakbij het Lintbos, dat u de mogelijkheid biedt om in een prachtige omgeving te genieten van mooie wandelingen.  Toch heeft u een zeer goede verbinding naar de grootsteden zoals Brussel, Gent en Antwerpen via de E40 of E19.

De eigendom omvat een ruime, charmante woning in landelijke stijl met 5 slaapkamers, 15 luxueuze stallen, een binnenpiste, een stapmolen en weides.

De woning omvat op het gelijkvloers een zeer ruime woonkamer met eethoek, die toegang geeft tot een landelijke en volledig ingerichte keuken. Verder is er nog een inkomhal met gastentoilet. De achterinkom geeft links toegang naar een gerenoveerd bijgebouw. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, grote inloopdouche en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime kamer, nu ingericht als hobbykamer en 2 verder af te werken slaapkamers. Eén van deze kamers is voorzien van aansluitingen voor een tweede badkamer. Aanpalend aan de woning is er een gerenoveerd bijgebouw met nieuw dak van eind 2021 dat u veel mogelijkheden biedt (kantoor, verblijfsgelegenheid, ontspanningsruimte,…) en dit kan verder worden afgewerkt in uw eigen stijl.

Links en achter de woning bevindt zich het hippische gedeelte dat een oprit heeft. Het omvat een stalgebouw met 13 ruime stallen, voldoende wasplaatsen, verzorgingsruimtes, voederopslag en zadelkamers. Naastgelegen bevindt zich de binnenpiste met een afmeting van 22m x 43m en geopad bodem. Achter de binnenpiste is er nog een 4-paards stapmolen en een quarantainestal met 2 boxen. Verder is er achteraan voldoende parking aanwezig voor enkele vrachtwagens.

Naast de woning bevindt zich nog een weide. Rechtover de woning wordt een perceel weide bijgehuurd.
Een leuk weetje is dat de buur de plaatselijke LRV-club is, die over een grote buitenpiste beschikt.

Ideale paardenaccommodatie voor de (semi-) professionele ruiter in de rand van Brussel!

ALL INFO

Share:

ID: 5782
Published: February 15, 2022
Views: 305

Send Message

Send a message
© 2022 Equivox.be - part of BVDW BV - design by Brandingpro.be. All rights reserved.